LAJME 24 ka nisur një mision për të mbrojtur të vërtetën dhe për të denoncuar shkeljet dhe skandalet që prekin interesin e publikut. LAJME 24 ju garanton anonimat të plotë duke krijuar mundësinë që ju të denonconi rastet tuaja me ose pa emër.

    Fushat e mëposhtme janë vetëm për redaksinë dhe nuk do publikohet asnjë e dhënë e juaja.

    Nëse gjatë ngarkimit të materialeve hasni probleme ju lutem ngarkoni në WeTransfer tek emaili jonë [email protected]